| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
JOhNY K I L L E R

Data înscrierii: 08/Apr/2006 Mesaje: 1186 Locație: Coca-Cola Land of Cetatea BaniLor
|
Trimis: Joi Mar 26, 2009 2:53 pm Titlul subiectului: REGULAMENT CHAT |
|
|
Regulament Chat Radio Popular
Acest regulament s-a compus si va fi aplicat pentru o mai buna "convietuire" intre/cu userii chat-ului Radio Popular.
Regulamentul se aplica tuturor userilor indiferent de statutul sau postura pe care o detin.
Regulamentul intra in vigoare de la data publicarii (26.03.2009) pe forum-ul radioului.
1. Nu folositi cuvinte obscene sau injurii si nici prescurtari ale acestora.
Consecinte:
- prima abatere - avertisment verbal si/sau kick
- a doua a abatere - ban cu perioada de 24h
- a treia abatere - ban permanent
2. Nu scrieti cu litere mari.
Consecinte:
- avertisment verbal
- kick
3. Nu se redau conversatii sau fragmente de conversatii din ferestrele de privat.
Consecinte:
- prima abatere - ban cu perioada de 2 ore
- a doua a abatere - ban permanent
4. Nu va repetati propozitiile(mai mult de 2 ori), chiar daca vi se par importante.
Consecinte:
- prima abatere avertisment
- a doua a abatere - ban cu perioada de 24h
- a treia abatere - ban permanent
5.Spam-ul, invitatiile pe alte canale si in general reclama de orice fel se INTERZICE fara nici un fel de exceptie, folosirea userilor de pe chat ca mediu/tinta de publicitate sau orice alt fel de informatii ce indeamna userii sa vina/vanda/cumpere/etc un serviciu/produs/etc.
Consecinte:
- ban cu perioada de 24 ore
6.Jignirea, hartuirea si insultarea utilizatorilor indiferent de provocare sau context.
Consecinte:
- prima abatere ban cu perioada de 24 ore
- a doua abatere ban permanent
7.Mesajele instigatoare impotriva unor categorii sociale, rase sau pe baza oricaror altor criterii.
Consecinte:
- prima abatere ban cu perioada de 24 ore
8. Folosirea amenintarilor la adresa operatorilor sau userilor.
Consecinte:
- prima abatere ban 48 de ore
- a doua ban permanent
9. Nu ai voie sa intri pe chat cu doua sau mai multe nick-uri in acelasi timp.
Consecinte:
- prima abatere avertisment verbal si/sau kick
10. Userii "Guest" au la dispozitie 1 minut sa isi puna un nume sau sa contacteze un operator
pentru a fi ajutati sa iti puna un nume. In caz contrar vor fi dati afara.
Se va anunta o data ulterioara(in acelasi loc unde este postat regulamentul) de la care userii vor trebui
sa isi defineasca un nume in inainite de a intra pe chat, intrarea cu nick Guest fiind blocata.
11. Toate discutiile publice de pe chat sunt inregistrate, iar in cazurile extreme toate dialogurile
care dovedesc harturile repetate ale unei persoane vor fi trimise organelor de cercetare si
furnizorului lui de acces la internet care ii poate suspenda conectarea la reteaua internet.
Regulamentul intra in viguare din data de 26.03.2009 _________________
/./ JuST uS /./
Ultima modificare efectuată JOhNY la Mar Mar 09, 2010 1:42 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
georgiana Tatic

Data înscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 528
|
Trimis: Joi Mar 26, 2009 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| felicitari johny pt acest regulament... este f bine venit |
|
| Sus |
|
 |
djando2fast4you MC Radio Mix

Data înscrierii: 27/Mai/2006 Mesaje: 595 Locație: Radio Mix Craiova
|
|
| Sus |
|
 |
JOhNY K I L L E R

Data înscrierii: 08/Apr/2006 Mesaje: 1186 Locație: Coca-Cola Land of Cetatea BaniLor
|
Trimis: Vin Mar 27, 2009 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
si marmota invelea staniolul in ciocolata _________________
/./ JuST uS /./ |
|
| Sus |
|
 |
Ciprian MC Radio Mix
Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 968 Locație: RO
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2009 2:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Da ce-l inveleaa... _________________ Nu stiu de ce nu castig la bingo! O fi din cauza ca nu joc ?  |
|
| Sus |
|
 |
JOhNY K I L L E R

|
Trimis: Mie Iul 01, 2009 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chatul a fost inchis. _________________
/./ JuST uS /./ |
|
| Sus |
|
 |
kelye Kelyos cu par

Data înscrierii: 20/Noi/2007 Mesaje: 1508 Locație: CATANGA
|
Trimis: Mie Aug 26, 2009 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
si daca chatul a fost inchis,pe forum nimic,nimic? _________________ MARE TI-E GRADINA...........SI MULTZI AU INTRAT PE POARTA............CACI GARDUL ERA PREA INALT SA-L SARA.........
http://www.impact-imobiliare.ro |
|
| Sus |
|
 |
JOhNY K I L L E R

|
Trimis: Vin Aug 28, 2009 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
E criza nene...Suntem zgarciti la cuvinte _________________
/./ JuST uS /./ |
|
| Sus |
|
 |
Dj`Lisa Radio Popular STUFF

Data înscrierii: 13/Oct/2008 Mesaje: 443 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Lun Aug 31, 2009 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| JOhNY a scris: | | E criza nene...Suntem zgarciti la cuvinte |  _________________ Fiecare cu umorul lui. Macar aici sa nu tinem cont de Reguli ) |
|
| Sus |
|
 |
kelye Kelyos cu par

|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| JOhNY a scris: | | E criza nene...Suntem zgarciti la cuvinte | zgarcitilor  _________________ MARE TI-E GRADINA...........SI MULTZI AU INTRAT PE POARTA............CACI GARDUL ERA PREA INALT SA-L SARA.........
|
| Sus |
|
 |
Ciprian MC Radio Mix
|
Trimis: Joi Sep 03, 2009 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| kelye a scris: | | JOhNY a scris: | | E criza nene...Suntem zgarciti la cuvinte | zgarcitilor  |
Sa vedem cum iese bilantul...si daca nu...probabil va fi necesar sa ne apucam de emisiuni fara vorbe....  _________________ Nu stiu de ce nu castig la bingo! O fi din cauza ca nu joc ?  |
|
| Sus |
|
 |
georgiana Tatic

Data înscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 528
|
Trimis: Sâm Sep 05, 2009 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
nu e o idee f rea... |
|
| Sus |
|
 |
Ciprian MC Radio Mix
|
Trimis: Sâm Sep 05, 2009 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| georgiana a scris: | nu e o idee f rea... |
Ok  _________________ Nu stiu de ce nu castig la bingo! O fi din cauza ca nu joc ?  |
|
| Sus |
|
 |
kelye Kelyos cu par

|
Trimis: Joi Oct 08, 2009 8:09 am Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ MARE TI-E GRADINA...........SI MULTZI AU INTRAT PE POARTA............CACI GARDUL ERA PREA INALT SA-L SARA.........
|
| Sus |
|
 |
Ursanu Copilas
Data înscrierii: 08/Mar/2010 Mesaje: 2 Locație: Ucraina. Transcarpatia
|
Trimis: Lun Mar 08, 2010 12:26 am Titlul subiectului: Salutare si multumiri !!! |
|
|
Stimati admin si moderatori va spun un sincer -SALUT din tara vecina cu a Dvs-ra , din Ucraina , din satul Apsa-de-Mijloc !!! Va multumesc pentru inregistrare si sant foarte bucuros caci v-am gasit pe net !!! Demult am cautat un asemenea post de radio cu o muzica autentica romaneasca cum este a-l Dvs-ra . Santeti extraordinari si aveti cantece ceva super,super de care ne este dor noua celor romani din alte tari !!! Desi sant mai apropiat de cantecele maramuresene , pentruca traesc 15km de frontiera cu tara mama Romania, totusi sant mandru caci am nationalitatea -ROMAN !!! Va doresc din tot sufletul tot binele din lume si sa ne dati noua romanilor cat mai buna muzica de calitate si autentica romaneasca !!! Cu multa stima si respect - d.doctor stomatolog Ion Ursanu din Ucraina !!! _________________ dentistul |
|
| Sus |
|
 |
|