Pagina de start a forumului www.mixcraiova.ro    ///    www.radiopopular.ro

www.mixcraiova.ro /// www.radiopopular.ro
Asculta LIVE introducand in WINAMP ..:: http://live.mixcraiova.ro:8241 ::.. sau ..:: http://live.radiopopular.ro:8888 ::..

Acum este: Joi Sep 09, 2010 11:37 pm
Înregistrare

Salutare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.mixcraiova.ro /// www.radiopopular.ro -> Despre Radio Mix
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mafy
Copilas

Data înscrierii: 16/Iul/2010

MesajTrimis: Vin Iul 16, 2010 7:23 pm    Titlul subiectului: Salutare Răspunde cu citat (quote)

In primul rand vreau sa va spun ca sunteti tari Very Happy , va ascult cu placere DJ

..o singura nemultumire as avea...daca pot sa-i zic asa. Nu afisati melodiile Crying or Very sad , si as dori si eu sa-mi spuneti cum se numeste o melodie.
..o bagati mai mereu la radio si de fiecare data nu prind nici un dj on sa-l intreb cum se numeste
din ce-am apucat sa retin este cam asa " girl i see you winded...see your body...she`s flexebil can`t handle this candle"
...si pe la sfarsit zice: " she did it for seattle "

va rog daca puteti sa-mi ziceti si mie cum se numeste

imi cer mii de scuze daca nu am postat unde trebuie, sper sa nu-mi stergeti thread-ul ...si sa-mi dati un raspns daca se poate

ps. mai bagati mult reclama aceea cu baiatul ala care nu stiu ce operatie trebuie sa-si faca ?..n-a mai primit ajutor pana acum ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mafy
Copilas

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stie nimeni sa-mi spuna cum se numeste melodia ? Confused
Sus
Ciprian
MC Radio Mix

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: RO

MesajTrimis: Mar Aug 03, 2010 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca : Drei Ros, BurreCollins & Dyce Dylli - Windin'
Mafy
Copilas

MesajTrimis: Sâm Aug 07, 2010 3:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc mult de tot Ciprian Rolling Eyes ...a meritat asteptarea DJ

..scuzati si ca am facut dublu post Cap_PDT_01_05
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.mixcraiova.ro /// www.radiopopular.ro -> Despre Radio Mix Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum